Algemene informatie huisartsenpraktijk

Algemene informatie huisartsenpraktijk

 • Waarnemende huisartsen: Quila Schlundt Bodien en Sven van Wijk zijn als vaste waarnemers aan onze praktijk verbonden. U kunt via onze assistente een afspraak bij hun inplannen.
  .
 • Corona en (booster) vaccin: actuele informatie vindt u op website van het RIVM of lees de Q&A van GGD GHOR Nederland of op Boostervaccinatie | Vaccinatie tegen het coronavirus | Rijksoverheid.nl coronavaccinatie.nl en www.thuisarts.nl en www.ggdzl.nl
 • Coronavirus: Omdat het aantal ernstige ziektegevallen door corona sterk is afgenomen hoeft u in de praktijk geen mondkapje meer te dragen. Bent u (nog) niet volledig gevaccineerd of heeft u een kwetsbare gezondheid? Dan raden we u aan wel een mondkapje te dragen in onze wachtkamer. Heeft u last van verkoudheid, keelpijn, hoesten, kortademigheid of koorts ? We vragen u dan dit te melden bij het maken van de afspraak en eveneens een mondkapje te dragen in de praktijk..
 • Adresgegevens: De assistentes zijn gestart met het controleren van patiënt gegevens. We worden vaak geconfronteerd met gegevens die ontbreken of niet meer kloppen (telefoonnummers, wie moet in geval van spoed gebeld worden, emailadressen etc). In de wachtkamer liggen deze formulieren waarop u uw gegevens kunt aanvullen of wijzigen.
  .
 • Parkeerplaatsen : Om problemen te voorkomen vragen wij u dringend om alléén de 6 gereserveerde parkeerplaatsen (aan de rechterzijde van de parkeerplaats) voor de huisartsenpraktijk te gebruiken. S.v.p. niet uw auto te parkeren bij de bordjes “Bewoners”, “Huisarts” en “Onderhoudsdienst”.
  .
 • Uitloop: Zoals u als patiënt wellicht al heeft gelezen en heeft gemerkt is de zorgvraag in Nederland steeds groter aan het worden. Helaas is dit in onze praktijk ook te merken. Wij realiseren ons dat dit heel vervelend is en proberen uitloop zoveel mogelijk te beperken. Redenen voor uitloop zijn:
  – een patiënt heeft meer tijd nodig dan gepland
  – we ontvangen een melding van een spoedgeval. Spoedgevallen hebben altijd voorrang!
  – toenemende vraag naar hulp : U kunt ons helpen door aan de assistente aan te geven voor welke gezondheidsklachten u een afspraak wilt inplannen bij de huisarts. Onze assistentes zijn allemaal bevoegd en bekwaam en worden voortdurend geschoold om de noodzaak van de hulpvraag te kunnen bepalen. Aan de hand van uw antwoorden plannen ze op het juiste tijdstip en bij de juiste hulpverlener een afspraak voor u. Ook zij hebben een geheimhoudingsplicht!
  Om de toenemende zorgvraag het hoofd te bieden willen we u attenderen op de website thuisarts.nl of moet ik naar de dokter.nl Hier leest u wat u zelf kunt doen alvorens u de praktijk belt.
  Uiteraard bent u niet verplicht om te vertellen wat u precies wilt bespreken met de huisarts of andere hulpverleners. Het is dan wel raadzaam om een algemene beschrijving van uw klacht(en) te geven zodat hier rekening mee gehouden kan worden in de tijdsplanning.


Translate »
Call Now Button