Recepten

Herhaalrecepten kunt u bij voorkeur bestellen via onze receptenlijn of online via onze website. Het betreft alleen medicijnen die u aaneengesloten of regelmatig gebruikt. Uiteraard geldt deze mogelijkheid alleen voor patiënten die bij onze praktijk zijn ingeschreven. Wanneer de dosering of het gebruik verandert, neem dan contact op met één van onze doktersassistentes.

Receptenlijn
De receptenlijn is bereikbaar via ons praktijknummer 046-400 81 80, optie 2 en is 24 uur per dag beschikbaar. Via deze lijn worden uw persoonlijke gegevens gevraagd, zoals naam, geboortedatum, telefoonnummer, apotheek en medicatie. Houd bij het inspreken altijd de verpakking van uw medicatie bij de hand, zodat u makkelijk de naam van het medicijn, de sterkte en de dosering kunt inspreken. Medicijnen die u op een werkdag vóór 14:00u heeft aangevraagd, liggen de volgende werkdag na 15.00u klaar bij uw apotheek.

Online aanvragen
Wij bieden u ook de mogelijkheid om herhaalrecepten online aan te vragen. Medicijnen die u op een werkdag vóór 17:00u heeft aangevraagd, liggen de volgende werkdag na 15.00u klaar bij uw apotheek. Klik hier voor het online aanvraagformulier herhaalrecepten.

Uitgiftebalie apotheek Limbrichterveld
In onze praktijk bevindt zich een uitgiftebalie van apotheek Limbrichterveld, hier kunt u tussen 17:00u - 17:30u herhaalrecepten ophalen. Geef bij het bestellen van de herhaalrecepten aan dat u deze afhaalt bij de uitgiftebalie Limbrichterveld.